Ga naar de inhoud

De Wielewaal Invites

  • door

De Wielewaal Invites I & II

Wat oorspronkelijk als een eenmalige concept op Landgoed De Wielewaal was bedoeld, veranderde al gauw, na afloop van de eerste editie, in plannen voor een tweede editie. Waarom? Vanwege het succes van de eerste, uitverkochte, editie waren er veel teleurgestelde gegadigden die dit bijzondere event niet mee konden maken.

Het concept bleef hetzelfde; “Voor één keer in uw leven gaan de poorten van Landgoed de Wielewaal, het oude Philips-Landgoed speciaal voor u open. Wij nemen u mee op een reis door het verleden en heden van landgoed de Wielewaal en haar bewoners. Dit is een eenmalige en unieke kans om het veelbesproken en bekende landgoed zelf met eigen ogen te komen bewonderen.”

De reis begon al meteen bij aankomst. Bij het landgoed werden de gasten opgevangen door de butlers van de Wielewaal die alle informatie gaven over de historie van het landgoed. Vervolgens namen de gasten plaats in een golfkarretje en werd er onder deskundige begeleiding de eigen butler een rondleiding gegeven over het landgoed. Het landgoed is rijk aan eeuwenoude bomen, prachtige vergezichten en alle verdere flora en fauna welke de Wielewaal herbergt.

Na de tocht over het landgoed konden gasten af sluiten met een heerlijke culinaire 3-gangen lunch of een 4-gangen diner samengesteld door een team van top koks. Elke dag werden er andere restaurateurs uitgenodigd om de gasten te bedienen. Hierbij kan worden gedacht aan Dick Middelbeers, Zarzo, Maison van den Boer, Moor, Mood, Wynwood, Tribeka.

Bedrijf: No Xcuse (Mede eigenaar)
Locatie: Eindhoven
Sector: Horeca / Entertainment
Projectduur: 2016 & 2017
Geleverde diensten: Marketing, Design, Operationele Aansturing & Uitvoering

Facts:
Aantal gasten:
2000+ per editie
Aantal openingsdagen: 21 dagen per editie
Uitgenodigde restaurateurs: 18


Wil je meer weten over de mogelijkheden tot innovatie van jouw bedrijf?
Neem dan contact met ons op.