Ga naar de inhoud

Bourgondisch Eindhoven

  • door

“Het bekende bourgondische gevoel wat Eindhoven heeft met Pinksteren. Tijdens het Pinksterweekend vind Bourgondisch Eindhoven plaats. In het midden verschijnen twee sfeervolle bars. 9 totaal uiteenlopende restaurants openen hun deuren. Laten we genieten! In het Stadswandelpark tegenover de Kiosk zal Bourgondisch Eindhoven plaats vinden, geen geheel onbekende locatie tijdens Pinksteren.”

Als opvolger van Eindhoven Culinair sprong No Xcuse in dit gat en organiseerde zij Bourgondisch Eindhoven, culinair genieten van verschillende restaurants op een plek. Met verschillende lokale restaurateurs die hun culinaire kunsten lieten zien, een centrale bar vanuit Bourgondisch Eindhoven en een podium met entertainment gefaciliteerd door Dutch Entertainment Group, beloofde het Pinksterweekend van 2019 in Eindhoven een smaakvol succes te worden.

Helaas trof het slechte weer juist dat weekend Eindhoven waardoor de opkomst gering bleef. Enkel de zondag was het zonnig en trok het evenement veel bezoekers. De gasten die kwamen genoten van de heerlijke gerechten, mooie wijnen en het entertainment en was het een geslaagde dag. Helaas bleek het concept niet rendabel vanwege het tegenvallende weer en dat het het opstart jaar was. Het bleef bij één editie.

Bedrijf: No Xcuse (Mede eigenaar)
Locatie: Eindhoven
Sector: Horeca / Entertainment / Evenementen
Projectduur: 2019
Geleverde diensten: Organisatie, Marketing, Design, Operationele Aansturing & Uitvoering

Facts:
Aantal gasten:
2000+
Aantal openingsdagen: 4 dagen
Uitgenodigde restaurateurs: 9

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot innovatie van jouw bedrijf?
Neem dan contact met ons op.