Duur: 30 minuten
4 personen
Ingrediënten
2 x 90 gr Ramen
1 ltr (kippen)bouillon
2 teentjes knoflook
1 cm gember
0,5 rode peper
1 tl vissaus
2 el sojasaus
Toppings
80 gr taugé
0,5 paksoi
2 lente uitjes
4 champignons
2 gekookte eieren
Zo maak je het
Doe de bouillon in een pan. Wil je het helemaal vega houden, gebruik dan groentebouillon.
Snijd de rode peper, de knoflook en de gember in grove stukken en voeg dit bij de bouillon.
Voeg de vissaus en de sojasaus bij de bouillon en laat de bouillon op een zacht vuur een minuut of 20 trekken.
Kook in de tussentijd de noodles zoals op de verpakking vermeld staat. Spoel ze na met koud water en leg apart.
Kook de eieren in 8 minuten gaar en pel ze. Halveer ze en leg apart.
Was de paksoi en snijd deze in kleine reepjes. Snijd de lente ui in dunne ringetjes. Maak de champignons schoon en snijd ze in dunne plakjes.
Verdeel de noodles en de toppings over 4 kommen.
Vis de grove stukken knoflook, gember en peper uit de bouillon. Giet de hete bouillon op de groente en noodles.
Garneer de noedelsoep met wat extra rode peper en eventueel wat koriander.